A design hotelek ott vannak a legjobb magyar szállodák között

legjobb magyar szállodák
Legjobb magyar szállodák

Egyre gyakrabban találkozunk a világ minden táján a design hotelek kifejezéssel, ami egyben a színvonalról is árulkodik. Ezért nem meglepő, hogy a legjobb magyar szállodák között ott vannak a hazánkban elhelyezkedő design hotelek is. A kifejezés már nagyon sokat elárul a szállások legmagasabb szintjéről, ám nem csupán a luxusról és a csillagok számáról van szó. Sokkal inkább a hotelek stílusáról, berendezési koncepciójáról és a hangulatáról tanúskodik ez a különleges jelző.

A Balaton környékén és a fővárosban egyaránt találni ilyen szállodákat, amelyben a szállás egy komplex élménnyé válik attól a pillanattól kezdve, hogy belépünk az ajtókon. Például Budapesten a Lánchíd 19 Design Hotel betekintést nyújthat abba, hogy mi minden kell ahhoz, hogy a legjobb magyar szállodák közé tartozzanak az ilyen kategóriájú hotelek.

A szálloda letisztult minimalista stílusban van kialakítva, amely elegánsan párosul a modernitással és a luxussal. A szobák mind-mind önálló egységként működnek és a kilátás is fantasztikus. Ami közös mindegyik részében a szállodának, hogy aki bemegy, annak semmi kedve sem lesz elhagyni a szobát vagy a különböző szolgáltatások helyszínét.

Ide nem aludni járnak a vendégek, hanem élni, tapasztalni, élményeket gyűjteni, mert a design hotelek erről szólnak. Nézzük meg, hogy még hol található design hotel hazánkban és próbáljuk ki, hogy miért jelenthetjük ki, hogy ott vannak a legjobb magyar szállodák között. Egy biztos, ha elmegyünk egy ilyen szállodába, akkor nem csak aludni fogunk a szobákban.