A falusi turizmus szálláshelyek roppant közkedveltek

Falusi turizmus szálláshelyek
Falusi turizmus szálláshelyek

Hazánkban szinte reneszánszát éli a falusi értékek és élet megismerése egy feltöltődési, rekreációs szempontból. Egyre többen keresik fel a falusi turizmus szálláshelyeket hazánkban.

A falusi turizmusról tudni kell, hogy ez egy olyan szabadidő program, mely a falusi környezetben történő rekreációs vagy rehabilitációs teendőket részesíti előnyben, és természetesen belefoglalja az itteni környezet megismerését is.

Ennek köszönhetően a falusi vendéglátás kerül előtérbe. Sokan ilyenkor a Göcsej-Szíve Vendégház mellett döntenek, amely egy roppant szeretni való és egyedi környezetet varázsol a kikapcsolódni vágyók elé. A vendégház Zalaegerszegtől körülbelül huszonöt kilométerre helyezkedik el. A vendégház Göcsej egyik legnyugodtabb, legkellemesebb és legcsendesebb oldalán helyezkedik el.

 

A közelben lévő tó teszi igazán kellemesé az itt tartózkodást. A ház kertjében egy profi kis szalonnasütő, egy nagyobb kemence és egy remekül kialakított kerti kiülő is helyet kapott. A vendégek kérésére meg lehet ismerkedni egy helyi különlegességgel, a pörkölt torta elkészítésével is.

A vendég ház egész évben várja a vendégeit, és természetesen Széchenyi kártyával is lehet itt fizetni. A falusi turizmus szálláshelyek egyik legkedveltebb helye ez. A faluban egy takarékos kis tó is megtalálható, ahol horgászatra és strandolásra is lehetőség nyílik. A zalaegerszegi csúszda park csupán csak húsz kilométerre van a háztól. Nem vitás, hogy ez a falusi turizmus szálláshelyek közül az egyik legkedveltebbek közé tartozik.