A természethez közeli falusi szálláshely

Falusi szálláshely
Falusi szálláshely

Hazánkban egyre nagyobb szerep jut a falusi turizmusnak, mellyel lehetőség nyílik az érintetlen természet feltérképezésére, mely hazánkban roppant egyedi látnivalókat garantál. Természetesen ehhez szükséges a falusi szálláshely, amely lehetővé teszi a természeti túrákat és kihagyhatatlan kalandokat.

Sok zalaegerszegi dönt Göcsej mellett, amelyik 25 kilométerre a várostól. Itt előszeretettel keresik fel a Göcsej-Gyöngye vendégházat, amelyik teljes mértékben beleillik a természetes képbe, olyan hangulatot garantálva, mely utánozhatatlan és pótolhatatlan.

Aki idén a falusi turizmus mellett dönt, az mindenképp vegye fontolóra ezt a csodás helyet. Ez az újonnan épített, modern elemekkel is remekelő tornácos parasztház mindenképp lehengerlő, hiszen belül agyag falakkal, fa födémmel, három remek szobával, részben akadálymentesítve, 10 főrészére biztosít kifogástalan szállást. Remek kezdet lehet ez a környező természet feltérképezésére. A ház igazán megnyerő különlegessége a sóbarlangban rejlik, amelyik a turisták nagy örömére egész évben nyitva van.

 

A fizetést tekintve a tulajdonos Széchenyi kártyát is elfogad. Ez a csodás falusi szálláshely mindenképp kihagyhatatlan. A Göcsej-Gyöngye nevű kellemes hangulatot biztosító falusi szálláshely három szobával és ugyanannyi fürdőszobával rendelkezik, ebből egy szoba és a hozzá tartozó fürdőszoba akadály mentesített. Ezáltal összesen tíz férőhellyel rendelkezik, mely egy kis csoportnak tökéletes lehet. A konyha tíz fő részéra jól felszerelt, azaz megtalálható benne a mikró, hűtő, tűzhely, vízforraló, kávéfőző is.

Az igazán kellemes hangulatú, tágas nappaliban kényelmes kanapékon aludhatnak, pihenhetnek a vendégek. A több, mint tíz méter hosszú fedett tornác hozza közelségbe a természetet az itt tartózkodók számára, ahonnan megfigyelhető a különleges növény és állat világ. A fűtést egy kombinált cserépkályha biztosítja, mely a radiátorokkal van összekötve. Ez a csodás falusi szálláshely a falusi turizmus egyik közkedvelt célpontját jelenti hazánkban.