Cinque Terre remek élményekkel várja

Cinque Terre
Cinque Terre
Cinque Terre

Ha szereti az olasz kultúrát, ha az itteni tájak és az erre a térségre jellemző építészeti stílus mindig elvarázsolja, akkor érdemes idén is egy olaszországi úti célt választania a nyaralása helyszínéül. Például Cinque Terre egészen biztosan tetszene Önnek is, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy átélje azt az élményt, amit annyira szeret ebben az országban.

Sziklákra épített, színpompás települések, csodás táj, nemzeti park, homokos tengerpart, vendégszerető hazaiak, gasztronómiai ínyencségek és még számos csodás dolog várja Cinque Terre régiójában, amiket vonattal vagy hajóval tud a legjobban felfedezni.

A legtöbb helyre autóval nem is lehet eljutni, így nem érdemes kocsival elindulnia ide. Ha szeretne minél több mesés helyszínt felderíteni, akkor válasszon az előbb említett járművek közül és iktasson be a programjába hosszú gyalogtúrákat is! Az Invia oldalán elolvashatja, hogy melyek Cinque Terre legnagyobb látványosságai, így azt is pontosan megtervezheti, hogy melyik nap, melyik részét fedezi fel.