Egy 3 napos kirándulás Magyarországon az Ilona-völgybe. Miért is ne?

3 napos kirándulás Magyarországon

Az életünket akaratlanul is meghatározza az időbeosztás, a hetek és a hónapok munkaprogram szerinti leosztása. Ezért nehéz egész hétre szabad programot szervezni, ám egy 3 napos kirándulás Magyarországon az év folyamán többször is megvalósítható, főleg, amikor hosszú hétvégék vannak. Ez több szempontból is hasznos az egész család számára, mert a megszokott környezetből való kitörés fizikailag és lelkileg is pihentető és frissítő.

Célorientáltan érdemes tervezni és kirándulni főleg abban az esetben, ha a családban vannak gyermekek is. Egy 3 napos kirándulás Magyarországon lehetőséget ad arra, hogy ellátogassunk valamilyen természeti látványossághoz, emellett egy kellemes szálláshelyen kihozzuk a lazításból a legtöbbet.

Például miért is ne mennénk egy túrára az ország legnagyobb természetes vízeséséhez az Ilona-völgybe? Az oda vezető tanösvény könnyen megközelíthető és tele van érdekes útvonalakkal. Ezt bármilyen évszakban megtehetjük, mert a közelben levő Erzsébet Park Hotel gyönyörű környezetben és remek szolgáltatásokkal hozzájárul az élmények fokozásához.

Nem lehet véletlen, hogy a wellness részleget télen is ugyanolyan gyakran veszik igénybe belföldön is, mint nyáron. Ha ennek fényében tervezzük a 3 napos kirándulást Magyarországon, akkor a gyermekek is élvezni fogják és nem fogják megunni, mert közben aktív tevékenységekben is részt vehetnek. A zsúfolt napok és hetek sajnos leszívhatják az energiánkat, de ragaszkodjunk a közös családi programokhoz és túrázzunk sokat az ország különleges vidékein!