Egy buszos kirándulás külföldre – Romantikázzunk Prágában!

Buszos kirándulás külföldre

Vannak olyan európai városok, amelyet nem egy-egy világhírű épület tesz különlegessé és látogatottá, hanem a hangulata és az épületek összessége és kavalkádja.

Annak köszönhetően, hogy buszos kirándulás külföldre is szép számban van szervezve, így a kontinens területén bárhová eljuthatunk elfogadható árban. Sokkal könnyebb és egyszerűbb elmenni pár festői városba, mint nyaralni a tengerparton, ahol a meleg az egyik fő feltétel.

De a szomszédos országok fő nevezetességeit pár nap alatt megismerhetjük. Akár egy körutazásra is befizethetünk, mert sok buszos kirándulás külföldre ilyen jelleggel is indul. Ha célba vesszük Pozsony, Prága és Bécs városát, akkor biztosan nem fogunk csalódni.

 

Dönthetünk kifejezetten csak az egyik város mellett, de négy napos utazás során mindhárom érinthető. Például Prága nagyon izgalmas, jól érezhető rajta, hogy épületeinek a múltja nem csak száz évvel ezelőtt kezdődtek. Habár vannak híres hidak, zsinagógák és romantikus utcák, de a varázsa a város összhatásában rejlik. Akár a Valentin-napot is itt tölthetjük, nem beszélve valamilyen fontos családi évfordulóról vagy eseményről.

Minden évszakban vannak előnyös oldalai, de tavasszal és ősszel kimondottan inspiráló és élménygazdag. Egy ilyen jellegű buszos kirándulás külföldre akár idegenvezetőt is ajánl, aki segít mélyebb betekintést nyerni az Arany Városként is emlegetett Prágába. Csehország nyilvánvalóan több kinccsel is rendelkezik, mint amennyi a fővárosban fellelhető, ezért a buszos kirándulás külföldre gyakran több várost is magukban foglalnak.