Eljött az idő Olaszország, Velence meglátogatására

Olaszország, Velence
Olaszország, Velence

Ha Ön is kedvet érez arra, hogy meglátogassa Velencét, a karneválok városát, akkor ne tétovázzon tovább, hanem jelentkezzen az Euro-Travel programjára, aminek a keretében ellátogathat erre a remek településre!

Olaszország, Velence a turisták egyik kedvelt célpontja annak köszönhetően, hogy a város számtalan meglepetést rejt magában.

A látogatók nemcsak a nevezetességekben gyönyörködhetnek, hanem részt vehetnek a forgatagban is, ami garantáltan alkalmas lesz arra, hogy mindenki elfeledje a gondjait. Az álarcok mögött a karneválozók bátran elengedhetik magukat, hiszen Olaszország, Velence városában senki nem ismeri őket, valamint álarc és jelmez is fedi őket a kíváncsi szemek elől.

Azonban létezik egy pár olyan előírás is, amit mindenkinek be kell tartania, még akkor is, ha a maskarája jótékony homályában van. 1476-ban ugyanis született egy olyan rendelet, amely szerint a férfiak nem léphetnek be még így sem az apácakolostorokba és nem tettethetik nőnek magukat.

Olaszország, Velence városában 1502-ben alkotott egy olyan törvényt is, ami kimondja, hogy senki nem hordhat egyszerre fegyvert és álarcot.