Híres ötcsillagos wellness szállodásk Magyarországon

Ötcsillagos wellness szállodák magyarországon

Hova utazzunk, ha teljes körű kikapcsolódásra vágyunk akár télen is? Emiatt kis hazánkat semmiképpen se hagyjuk el, mert ötcsillagos wellness szállodák Magyarországon olyan színvonalú élményt képesek nyújtani, mint bármelyik európai luxushotel. Sőt, bizonyos rangsorok alapján az élen végzett már magyar szálloda.

Nyilvánvaló, hogy az öt csillagos kategóriák az árakat tekintve is előkelő helyet foglalnak el, ám akik kimondottan luxuskörülményeket szeretnének, azoknak nem jelent gondot. Rangsorolni aligha lenne érdemes, ám mindegyik hotel más arculattal és hangulattal rendelkezik. Európa szerte is elismert sárvári Spirit Hotel Thermal Spa az egyik legnívósabb komplexum, amely gyönyörű helyen van és fantasztikus építészeti megoldásokkal.

A hely annyira varázslatos, hogy önállóan lehet egy úti cél. Az ötcsillagos wellness szállodák Magyarországon még akadnak, például a hévízi Lotus Therme & Spa, ahol minden bajunkat elfelejthetjük. Itt a gyógyforrások közvetlen közelében konkrét gyógyulási célokkal is érkezhetünk, de ez nem jelenti azt, hogy csak betegek járnak ide.

Sőt, sok európai turista szépségápolási funkciót is látnak benne, ami nem véletlen, hiszen a szállodában Holt-tengeri sóbarlang is található, nem beszélve a temérdek masszázsfajtáról. Természetesen fodrászat és kozmetikai szolgáltatások is várják Önöket. Csak ebből a lét példából is látható, hogy az ötcsillagos wellness szállodák Magyarországon télen-nyáron kielégítenek minden igényt és kívánságot kielégítenek a legmagasabb szinten. Próbáljuk ki!