Category: Last minute utazások

Zöld-foki-szigetek, a repülős last minute utak gyöngyszeme

repülős last minute utak

Repülős last minute utak

Az otthon melege nagyon sok kellemes élményt teremt és őriz, amire mindig emlékezünk majd, ám nagyon gyakran a legemlékezetesebb események az otthonunktól távol történnek. Erre nagyszerű alkalmat adhatnak a repülős last minute utak, amelyek elég távolra repítenek el ahhoz, hogy valami egészen új hatásban legyen részünk.

Amint keresgélünk az ajánlatok között, biztosan meglepődünk majd, hogy nem is olyan sok pénzbe kerül egy ilyen jellegű utazás. Például a Zöld-foki-szigetek nincs is közel, de nincs nagyon messze ahhoz, hogy ne vághatnánk bele a kalandba. Repülővel pár óra alatt ott vagyunk és az időeltolódás is csupán 3 óra, ami könnyen átvészelhető. Read more »

Megyer-hegyi tengerszem az idei last minute Magyarországon toplistáján

last minute Magyarországon

Last minute Magyarországon

Számos ország lehet büszke arra, hogy tenger vagy tengerek határolják, de vajon melyik országban van tengerszem? Nos, elsőre meglepőnek tűnhet, de egy last minute Magyarországon ajánlattal el is juthatunk a Megyer-hegyi tengerszemhez. Habár nem kell egy hatalmas vízzel borított területre gondolni, de ennek ellenére hazánk egyik legszebb természeti látványaként tarthatjuk számon.

Akár egy egész nyaralást tervezhetünk a környékre, ahol változatos kikapcsolódási formákban vehetünk részt. A közeli Sárospatakon megszállhatunk és túraútvonalon keresztül elmehetünk a régebb malomkőbányaként működő gyönyörűséghez. Annak ellenére, hogy emberek által is formálódott, mégis nagyon természetes látványt nyújt. Read more »

Lanzarote, a last minute szeptember ajánlatai között

last minute szeptember

Last minute szeptember

Ma már egyre nyilvánvalóbb mindenki számára, hogy a nyaralást már hónapokkal előtte meg kell tervezni és le kell foglalni a szállás annak érdekében, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnénk. Sokan úgy döntenek, hogy nem a nyári hónapokban mennek nyaralni a magasabb árak, a nagy hőség vagy a zsúfoltság miatt.

A last minute szeptember ajánlatok éppen ezért egyre nagyobb hangsúlyt kapnak és az utazási célpontok többségénél még ebben a hónapban is nagyon meleg és kellemes a hőmérséklet. Az utazási irodák szinte megszámlálhatatlanul sok ajánlattal kecsegtetnek ebben a kategóriában és érdemes olyan országok vagy szigetek kínálatai közül választani, amely közel áll a szívünkhöz. Read more »

Csábító belföld last minute ajánlatok a magyar félszigeten

belföld last minute

Belföld last minute

Mindenki álmodik egy egzotikus luxus nyaralásról, ami több ezer kilométerre van az otthonunktól és akik eljutnak ilyen helyekre, azok életük végéig emlegetik. A valóságban azonban nem sokszor tudunk megvalósítani ilyen nagy utazást, ezért sokkal célszerűbb gyakrabban utazni közelebbi tájakra.

Nagyon sok belföld last minute ajánlattal találkozunk az ország határain belül, ennek köszönhetően sokkal jobban meg tudjuk ismerni hazánk gyönyörű vidékeit, helyeit és jellegzetességeit. Ráadásul mindezt olcsóbban és gyakrabban tehetjük meg. Magyarország nagyon változatos természeti adottságokkal rendelkezik, valamint minden pontján találunk egy kiváló wellness szállodát, amely biztosítani tudja a relaxációt és a luxust. Read more »

Pihenjen egy last minute belföld családi kínálattal Gyulán!

Last minute belföld családi

Last minute belföld családi

A szülők és a pedagógusok is gyakran tapasztalják, hogy a gyermekek mennyire igénybe vannak véve, rengeteg tevékenységben vesznek részt, illetve az iskolai elvárások és feladatok gyakran teljesen lefárasztják. Ezért rendszeres időközönként egy last minute belföld családi ajánlattal az egész család kikapcsolódhat és a pihenésre, nyugalomra és a relaxációra figyelhetnek.

Ahhoz azonban, hogy ez maximálisan megvalósuljon, fontos, hogy jó utazási célpontot válasszanak, illetve ne engedjék, hogy bármi is elvonja a figyelmüket. Természetesen még ez sem garantálja azt, hogy a fiatalok leteszik a kezükből a kütyüket, de ha sok látnivaló és izgalmas program van, akkor automatikusan redukálják a használat idejét. Read more »

Milyen ajánlatok várnak szilveszter last minute belföld területén?

Szilveszter last minute belföld

A testre és a lélekre egyaránt komoly megterhelést jelent a zsúfolt időbeosztás és a sok munkahelyi elvárás. Ezért szinte tudatosan kell törekednünk még év végén is, hogy lazítsunk és jól kipihenjük magunkat. Egy jól kiválasztott szilveszter last minute belföld területén megoldhatja ebbéli problémánkat és a teljes családnak kedvező programokat kínálhat. Pár nap kikapcsolódást mindenkire ráfér az ünnepek után és a munkába állás előtt, hogy ne leterhelten, hanem felüdülve vágjunk neki az új évnek.

Kár lenne amellett döntenünk, hogy otthon maradunk és nézünk valamilyen műsort vagy hallgatjuk mások mulatozását az utcákon. Ennél sokkal jobban járunk, ha megtekintjük már jó előre a szilveszter last minute belföld ajánlatokat, ám ha figyelmesek vagyunk, akkor az utolsó percben is elcsíphetünk fantasztikus lehetőségeket. Read more »

A last minute szeptember idén szóljon az igazi nyugalomról

Last minute szeptember

Amikor valamilyen nehézségen megyünk keresztül vagy tragédia történik velünk és családunkkal, akkor talán elhatározzuk, hogy végre a legfontosabb dolgokkal szeretnénk foglalkozni és nem pazaroljuk többé az időt. Egy last minute szeptember ajánlat is hasonló hatást tehet ránk, főleg akkor, ha nagyon jól választottunk országot.

Természetesen a nyaralási helyszín kiválasztásában is nagy nyomás nehezedik ránk, mert vannak nagyon felkapott és híres szigetek, tengerpartok és országok. Bizonyos országok pedig folyamatosan benne vannak a leglátogatottabbak között s ez bizony ránk is hatással lehet. De szembe mehetünk a trendekkel és olyan úti cél mellett dönthetünk, amely nekünk tetszik, de mégsem tolonganak a turisták. Read more »

A repülős last minute utak fordulópontot jelenthetnek számunkra

Repülős last minute utak

Már kisgyerekként sok mesében találkozunk az utazás fogalmával, amely tele van titokzatossággal, misztikummal és csodálatos élményekkel. Holott a régi időkben más formában utaztak az emberek, mint most, de a lényeg talán semmit sem változott. A repülős last minute utak révén a világ bármely pontjára könnyedén elutazhatunk, ráadásul olcsón.

Ha véletlenszerűen találunk rá ilyen akciókra, akkor is belevághatunk a kalandba, akár egyedül is. Számtalan irodalmi műben a főhős egyedül vág neki a nagyvilágnak, keresve önmagát és az életének az értelmét. Ha jól belegondolunk, akkor ebben az ingerekben gazdag társadalomban folyamatosan terheljük magunkat, ezért a repülős last minute utak kiszakíthatnak ebből a mókuskerékből. Ha a cél mindenképpen az elmélkedés és lassítás a gyönyörű természetben, akkor kerüljük a zsúfolt helyeket. Read more »

Mikor vegyük igénybe last minute Magyaországon ajánlatait?

Last minute Magyaországon

Habár az otthon fontos számunkra és hatással van ránk, mégis a legboldogabb pillanatainkat és élményeinket akkor éljük át, amikor kiszakadunk a megszokott környezetből. Szerencsére last minute Magyarországon is elérhető szép számban és igen kecsegtető ajánlatokkal. Ezek a lehetőségek több szempontból is előnyösek számunkra, amelyeket érdemes maximálisan kihasználnunk testi és lelki felfrissülésünk érdekében. Ezek az ajánlatok egyértelműen azoknak szól, akik rugalmasan tudják kezelni időbeosztásukat, hogy akár az utolsó pillanatban elcsípett akciókra is tudjanak reagálni.

Olykor felmerülhet a last minute Magyarországon vagy éppen külföldre szóló ajánlatokkal kapcsolatban némi kétely, hogy vajon tényleg mi járunk jól a lehetőséggel vagy beakarnak csapni bennünket. Természetesen akkor is érdemes alaposan utánajárni a szálláshelynek és szolgáltatásainak, hogy ne érjen bennünket meglepetés. Read more »

Önt is várják a last minute központ ajánlatai!

Last minute központ

Last minute központ

Gyakran a legkiválóbb utazásokat azok a kirándulások adják, amelyek az utolsó pillanatban váltak valóra. Az ilyen jellegű utazásokat a last minute központ garantálhatja, amely teljes mértékben fel van készülve az igényeket teljesítését tekintve, még akkor is, amikor utolsó percben kell egy remek utazást összeállítani.

Mindenképp érdemes a last minute központ mellett dönteni akkor is, amikor szinte már a szezon vége van, és csak kevés ügynökség foglalkozik már az utazásokkal. Egy ilyen központ azonban pontosan tudja, hogy ilyenkor is rengetegen akarnak egy egzotikus, megnyerő helyre eljutni. Read more »

Önt is érdeklik a last minute utak all inclusive?

Last minute utak all inclusive

Last minute utak all inclusive

Sokan azért döntenek egy last minute nyaralás mellett, mert csakis az tartalmazza a kellő kalandokat és izgalmat. Rengetegen előszeretettel döntenek a last minute utak all inclusive ajánlatok mellett, amelyekkel sokan nagyon is meg vannak elégedve a teljes kirándulás alatt. A legegyedibb célpontnak a görögországi Zakynthos bizonyul.

Más nyelven ezt Zantenek is nevezik. Ez a legnagyobb jón szigetek közé tartozik, és a sokak által igen jól ismert Kefalonia és Lefkada párossal együtt egy mesés szigetcsoportot alkotnak. Ezek Korfutól délre helyezkednek el, ezért világossá válik, hogy csodás tájat garantálnak. Read more »

A last minute utak belföldön kihagyhatatlannak bizonyulnak

Last minute utak belföld

Last minute utak belföld

Sokan úgy gondolják, hogy az utolsó pillanatban lefoglalt utazások nem mindig tartogatják a legjobb élményeket. Nos, ezt teljes mértékben meg tudja cáfolni last minute utak belföld lehetőség, amelynek köszönhetően mindenki pazar pillanatoknak lehet a részese.

Idén az egyik legegyedibb utakat és kalandokat a wellness orientált kirándulások garantálták. Gyakran ezek egy csodás kis hotelben biztosítanak szállást, amibe beletartozik a reggeli és a vacsora is. Mindkettő esetében a bőség és a változatosság garantált, ugyanis a napi erőre mindenkinek szükség van. Read more »

Utazzon Thaiföldre kedvező árakon!

Thaiföldi körutazás

Thaiföldi körutazás

Egy trópusi üdülőhelynek a felkeresése minden esetben páratlan élményt tud jelenteni. Ha már régebb óta szemez azzal a ehetőséggel, hogy szeretne Távol-Keletre utazni, akkor ismerje meg ezt a lehetőséget. Thaiföldi körutazás 2015-ben last minute árakon! Nagyon kedvező feltételek mellett élhet ezzel az utazási lehetőséggel, melynek kapcsán egy teljesen más világba csöppenhet bele, hiszen más ízek, más tájak, más szokások és mindig meleg időjárás jellemzi ezt az országot, ahova egyre több magyar utazik. Read more »

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás