Megannyi TESCO utazás akció belföldön és külföldön

Az irodalomban vannak olyan motívumok, amelyek a fejlődést, változást jelképezik, valamint az olvasót is szórakoztatják. Lehet, hogy a Tesco utazás akció egy irodalmi műben sincs benne, viszont ugyanolyan hatással lehet ránk, mint a szereplőkre. Utazni örökre szóló élmény, éppen ezért nem érdemes lemondanunk róla, még akkor sem, ha épp szűkös keret áll a rendelkezésünkre. Szerencsére nem is kell, hiszen a Tesco összegyűjtötte a legkedvezőbb ajánlatokat, ahonnan kedvünkre szemezgethetünk.

Kedvezményes utazási ajánlatok

A modern társadalomnak ma sokkal egyszerűbb az utazás, mint eddig bármikor, de annak hatásfoka és jelentősége csakis rajtunk múlik. Elsősorban nem a körülmények számítanak, még csak az úti cél sem, hanem az utazásra való kellő felkészülés és a pillanatok kihasználása. Érdemes megtekinteni a Tesco utazás akció újdonságait, mert nagyon kedvezményesen juthatunk el népszerű belföldi és külföldi helyszínekre.

Mi az a Tesco utazás?

Már nem újdonság, hogy a Tesco új szolgáltatással bővítette a kínálatát. Az ehhez kapcsolódó weboldalt a www.utazas.tesco.hu linken találjuk, ahol a hazai és a külföldi szállásajánlatok közül tudunk válogatni. Ellátás, csillagok száma, utazás időpontja és úti cél szerint is tudunk keresgélni, de az ár tekintetében is rugalmasak a szűrési feltételek. A cég kifejezetten a kedvező ajánlatokra helyezi a fókuszt, ami azt jelenti, hogy az itt lefoglalt utazást pénztárcabarát áron tudjuk igénybe venni.

 

A linkre kattintva egy nagyon átlátható, szép, rendezett weboldal tárul elénk. Mint, ahogy azt már említettük, sokféle szűrési lehetőség van, sőt, annak érdekében, hogy még könnyebben, gyorsabban tudjuk meghozni a döntésünket, az egyes ajánlatokat össze is tudjuk hasonlítani egymással. Az üzemeltetők ki akartak lépni a kuponos és klasszikus listázó weboldalak sorából. Az volt a céljuk, hogy egy magasra pozícionált platformot hozzanak létre, ahol a látogatók egy helyen találják a legjobb ár-érték arányú utazási ajánlatokat.

Mielőtt döntést hozunk, lényeges, hogy saját igényeinkre összpontosítsunk, mert a népszerűség önmagában még nem jelenti azt, hogy mi is jól fogjuk érezni magunkat. A hazai ajánlatok egész sora szól a wellness lehetőségekről, amelyek sora egyre csak bővül és bővül. Ez egyben azt is jelenti, hogy sokan tapasztalják meg a szolgáltatások minőségét és egészségre gyakorolt hatását.

Ám, a TESCO utazás akció okán elmehetünk egy közeli külföldi városba, amit akár egy hétvége alatt is megoldhatunk. Méltán szerepel Prága sok-sok akció mögött, valamint Pozsony is kiváló választás. Megannyi látványosság várhat minket ebben a festői városban, ahol gazdag gasztronómiai élményekben is részünk lehet. Ha sikerül akciósan elkapnunk szálláshelyet, akkor már csak a pihenés és a szórakozás vár ránk. Mindig jó észben tartanunk, miszerint a TESCO utazás akció célja az, hogy fejlődjünk az utazás során, mint egy mesebeli kis herceg.

Extra kedvezmények:

– Villámakciók

Bár a piaci árakhoz képest mindegyik ajánlat kedvezőnek számít, a Tesco extra kedvezményekkel is meg akarja örvendeztetni az érdeklődőket, utazni vágyókat. Ennek köszönhetően találkozhatunk az úgy nevezett villámakciókkal, amelyeknek az a lényege, hogy a bizonyos időszakokban vásárolt utazásokra a cég 10000 Clubcard pontot ír jóvá a vásárlók Clubcard egyenlegén.

– Black friday akciók

A Tesco utazás Black friday akció szintén az extra kedvezményekhez sorolható. Ez szintén csak egy adott időszakra érvényes – jellemzően novemberben – más akciókkal nem vonható össze, Tesco utazás Ajándékutalvánnyal nem fizethető és csak a készlet erejéig tart. Az ebben az időszakban vásárolt utazásokra a tavalyi évben 33%, de legfeljebb 10000 Clubcard pontot térítettek vissza a vásárlóknak.

– VIP Club ajánlatok

Az extrák sorában meg kell említenünk a Tesco utazás VIP Club ajánlatokat is. A klubtagoknak 5000 vagy 10000 Clubcard pontot ír jóvá a cég, illetve minden megvásárolt utazáshoz ingyenes Aegon utas/balesetbiztosítást ad ajándékba. Ugyanúgy, ahogy a többi akciónak, ennek is csak egy bizonyos időszakra szól az érvényessége.

– Ajándék Clubcard pontok

Amennyiben valaki más vásárolt a weboldalon és ajánlja valamelyik ismerősének, barátjának, akkor mindketten 2000 Clubcard pontban részesülhetnek. Ennek az a feltétele, hogy az ismerősnek, barátnak a rendelés alkalmával meg kell adnia a saját Clubcard számát, illetve az ajánló e-mail címét.

Hogy működik a Tesco utazás?

A platform szinte ugyanúgy működik, mint más hasonló témájú gyűjtőoldal. Az ajánlatok között kedvünkre nézelődhetünk, rájuk kattintva át tudjuk böngészni az ajánlatok részletes tartalmát, a programokat és a felhasználási feltételeket. Az információk között a szálláshelyről szóló bemutatkozó szöveget is elolvashatjuk.

A vásárláshoz csak rá kell kattintanunk a “megveszem” lehetőségre, majd a személyes és számlázási adatok, valamint a Tesco Clubcard kártyaszám megadása után át tudjuk utalni a vételárat. Ha közben bármilyen kérdés felmerülne, akkor az információ fülre kattintva érhetjük el azt az oldalt, ahol bármikor felvehetjük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.