Megyer-hegyi tengerszem az idei last minute Magyarországon toplistáján

last minute Magyarországon
last minute Magyarországon
Last minute Magyarországon

Számos ország lehet büszke arra, hogy tenger vagy tengerek határolják, de vajon melyik országban van tengerszem? Nos, elsőre meglepőnek tűnhet, de egy last minute Magyarországon ajánlattal el is juthatunk a Megyer-hegyi tengerszemhez. Habár nem kell egy hatalmas vízzel borított területre gondolni, de ennek ellenére hazánk egyik legszebb természeti látványaként tarthatjuk számon.

Akár egy egész nyaralást tervezhetünk a környékre, ahol változatos kikapcsolódási formákban vehetünk részt. A közeli Sárospatakon megszállhatunk és túraútvonalon keresztül elmehetünk a régebb malomkőbányaként működő gyönyörűséghez. Annak ellenére, hogy emberek által is formálódott, mégis nagyon természetes látványt nyújt.

Nagyon sok ajánlatot találunk a last minute Magyarországon kategóriában, ezért összeköthetjük egy wellnessezéssel vagy hegyi túrázásokkal. Természetesen nyáron is kellemes a hegyek és erdők között barangolni, mer a nagy hőség itt kellemesen elviselhető, ám az őszi színek minden bizonnyal elkápráztatnak mindenkit.

Sárospatak belvárosától egy tanösvény is elvezet bennünket a tengerszemhez, de akár tervezhetünk szabadon is egy túrát, de mindig érdemes odafigyelni a biztonságra. A legtöbb természeti csodát akkor tudjuk igazán értékelni és szemügyre venni, amikor több időt töltünk a közelségében, ezért semmiképpen se villámlátogatást tegyünk ezen a csodás helyen, hanem szánjunk időt a sétákra, túrákra, nézelődésekre és a megfigyelésekre. A Megyer-hegyi tengerszem jóllehet nem egy híres tengerpart, de lehet alast minute Magyarországon egyik fő úticélja.