Sokunkat érdekel a Balatonfüred olcsó szállás

Balatonfüred olcsó szállás
Balatonfüred olcsó szállás

Balatonfüred mindig is egy turistaközpont volt, ahova a magyar családok előszeretettel látogatnak el a nyár beköszöntével. A Balatonfüred olcsó szállás lehetőségnek köszönhetően itt mindenki jól fogja érezni magát, még úgy is, ha az anyagiak szűkösek.

Mindezt a három csillagos Hotel Thetisnek is meg lehet köszönni, amelyik már évek óta nagyon árakat garantál. A szállodáról tudni kell, hogy az északi part legszebb városában található, teljes mértékben a városközpontban. A strand, vasút- és buszállomás, valamint a sétány is körülbelül tíz percre található, természetesen gyalogosan.

A hotel szobái szimplán berendezettek, padlószőnyeggel és fürdőszobával rendelkeznek és mindegyikben van TV és hűtőszekrény, illetve java részük franciaágyas. A szobaárak a minden finomsággal ellátott svédasztalos reggelit is tartalmazzák. A Balatonfüred olcsó szállás itt mindenképp elérhető, ugyanis a Hotel Thetis jutányos áron garantálja a jó kedvet és a szórakozást. Aki ide akar látogatni, az mindenképp már most foglaljon le egy szobát.