Wellness lehetőségek Magyarországon extrém körülmények között

wellness lehetőségek magyarországon

Néhanapján még a legaszketikusabb személyek is előszeretettel kényeztetik magukat, amire tökéletes lehetőség a wellness-hétvége.

Most, hogy a koronavírus tombolása már alábbhagyott, elgondolkodhatunk mi is a soron következő kiruccanáson –sokáig viszont ne tétovázzunk a foglaláson, hiszen most, hogy megszigorodtak az utazási lehetőségek, szinte minden utazni vágyó a wellness lehetőségek Magyarországon lehetőségeit kutatja, így pedig sorra telnek be a helyek.

Mi jelen cikkünkben néhány nagyszerű ötletet szedtünk össze egy csokorba, ha különleges romantikus programmal szeretné meglepni a kedvesét, illetve, ha a családdal közösen élnének meg néhány minőségi, programdús napot.

 

Az Alföld peremén találhatjuk, a Tisza és a Duna kereszteződésénél a Homoki Lodge Hotelt, Mórahalomnál. A hely szépsége sokakat megihlet, idelátogatva ugyanis a bájos tanyavilág és a dúslombú erdők tökéletesen megkomponált kombinációjának lehetünk a tanúi. Béke, csend és nyugalom tölti be a teret, a magyar ősi tradíciók tisztelete és életben tartása pedig kézzel fogható.

A wellness lehetőségek Magyarországon megoldásainak a keretén belül a már említett Homoki Lodge szálláshely különleges élménnyel várja az érdeklődőket, ugyanis a már megszokott luxuslakosztályok mellett a módunkban áll luxusjurtákat is bérelni!

Az autentikus világszemlélet és a modern élet felsőkategóriás kényeztetése roppant egyedi módon keveredik, így különleges élménnyel gazdagítja a pihenni vágyók eddigi repertoárját.

Abban az esetben, ha a wellness lehetőségek Magyarországon típusú megoldásait valóban vadregényes keretek között szeretnénk megélni, foglaltassunk szobát a Sirokon található barlangrendszerek belsejében kialakított szállodában. Az egyedinek számító barlang-apartmanok garantáltan nem hasonlítanak semmire, amiben eddig részünk volt a nyaralások során.

A kényelmes szobákhoz vájt terasz is tartozik, így a vendégek megcsodálhatják a barlangok körül elterülő fenséges tájat is. Amennyiben még ennél is jobban részesei kívánunk lenni a természet csodáinak, költözzünk be ideiglenesen a Noszvajon található buborék-házak egyikébe.

A külföldön roppant nagy népszerűségnek örvendő buborék-apartmanok még újdonságnak számítanak a hazánkban, ám a sikerük annál elsöprőbb. Amint azt a nevük is remekül sejteti, a buborék-apartmanok falai teljes mértékben átlátszók, így éjjel-nappal gyönyörködhetünk a körülöttünk lévő festői szépségű miliőben. A látvány különösen éjszaka gyönyörködtető, hiszen nem mások, mint a végtelen világűr ragyogó csillagai vigyázzák az álmunkat.