Zöld-foki-szigetek, a repülős last minute utak gyöngyszeme

repülős last minute utak
repülős last minute utak
Repülős last minute utak

Az otthon melege nagyon sok kellemes élményt teremt és őriz, amire mindig emlékezünk majd, ám nagyon gyakran a legemlékezetesebb események az otthonunktól távol történnek. Erre nagyszerű alkalmat adhatnak a repülős last minute utak, amelyek elég távolra repítenek el ahhoz, hogy valami egészen új hatásban legyen részünk.

Amint keresgélünk az ajánlatok között, biztosan meglepődünk majd, hogy nem is olyan sok pénzbe kerül egy ilyen jellegű utazás. Például a Zöld-foki-szigetek nincs is közel, de nincs nagyon messze ahhoz, hogy ne vághatnánk bele a kalandba. Repülővel pár óra alatt ott vagyunk és az időeltolódás is csupán 3 óra, ami könnyen átvészelhető.

Afrika legnyugatibb pontja a repülős last minute utak egyik legszebb célpontja, ahol a tengerparti sétálás, úszás és a vízi sportok mellett számtalan más tevékenységet kínál számunkra. Az egykori portugál gyarmat nagyon biztonságos, így nem kell félelemmel gondolnunk arra, hogy ide utazzunk. Bármilyen célból is utazunk, legyen szó nászútról, barátokkal szervezett nyaralásról vagy családi utazásról, a Zöld-foki-szigetek tökéletes választás, ahol fantasztikus élményeket tudunk gyűjteni.

A szigetek közül Sal, Boda Vista és Santa Luzia közkedvelt helyek, ahol nagyon strand szakaszok is találhatóak. A szálláshelyek nem túl drágák és teljesen biztonságosak. A kedvező éghajlatnak köszönhetően télen és nyáron is nagyon kellemes az időjárás, ezért nem kell tartanunk a nagy hőségtől. A repülős last minute utak közül idén válasszuk a Zöld-foki-szigeteket!