Kényelmes szállás Dorog központjában

Dorog

Már hazánkban is sokan dolgoznak állandó lakóhelyüktől kisebb-nagyobb távolságra. Ez régebben elképzelhetetlen volt, de mára már nálunk se ritka dolog. Ezek az emberek albérletet keresnek, vagy ha még belefér, akkor mindennap több órát utaznak.

De sokan döntenek amellett, hogy egy, a városközpontban lévő szállás Dorog nyugodt helyén számukra megfelelő lakás lesz hét közben. A legtöbb munkás a hétvégén hazautazik, hacsak nincs valamilyen dolga a városban.

Mivel a szállás Dorog központjában nemrég lett teljesen felújítva, jelenleg kívül és belül is nagyon szép és tiszta. Ezt az állapotot a tulajdonosok szeretnék minél hosszabb ideig megőrizni. Ennek minden lehetséges módon hangot is adnak, hiszen mindenki érdeke a rend és a tisztaság.

Ez a szállás Dorog szívében egy nagyon jó alternatíva azok számára, akik kedvező árban és maximális kényelemben szeretnének néhány napot, esetleg hosszabb időt itt eltölteni. A környéken lévő látnivalók ugyanis egészen biztos, hogy néhány napra idekötik az embereket.