A görög utazás Korfu is lehet

Görög utazás
Görög utazás

Korfu a világ egyik leglátogatottabb turistaparadicsomnak nevezhető, hisz ez egy gyönyörű hely, ahol nyugodtan lehet pihenni és relaxálni. A görög utazás mindig is egyedi lehetőséget rejt az idelátogatók számára. Korfu, melyet neveznek smaragd szigetnek is, a legészakabbra fekvő jón szigetek közé tartozik.

A tenger felé lejtő domboldalak zöldje, a víz türkiz és smaragd árnyalatai és az elképesztő építészeti csodák és kialakítások hitetetlenül pazar kontrasztot hoznak létre a házak hagyományos Korfura valló színeivel, a bézs és bordó falakkal. A sziget egyedi történelme mindennapokban is egyértelműen jelen van.

Az angol hódítók építette járda nélküli utak még mindig fellelhetőek. Illetve még mindig érezhető a Korfu óvárosának olaszos építészete és természetesen a Liston francia árkádsora is egyedi imázst garantál a városnak. Nem meglepő, hogy egy görög utazás a mai napig egy igazán egyedülálló lehetőséget tartogat a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Korfu mindig is egy igazi turistaközpont marad majd.