Egyre népszerűbb a sétarepülés

Biztosan sokan érezték már úgy, hogy egyszerűen nincs olyan kézzel fogható ajándék, aminek úgy igazán örülni tudnának. Ki ne töprengett volna azon, hogy milyen lenne a tökéletes ajándék valamelyik szerettüknek, ami nem valami tucat kacat? Az a felemelő élmény, amit a sétarepülés kínál, tökéletesen megállja a helyét. Aki egyszer kipróbálta, az valószínűleg vágyni fog még sok olyan alkalomra, amikor önfeledten, madártávlatból szemlélheti a tájat például egy egymotoros repülőből vagy egy helikopterből.

Örök élményt kínáló sétarepülés

Persze ezen prémium minőségű szolgáltatás esetében a biztonság mindennél előbbre való. Mikor beszélhetünk prémium sétarepülésről? A feltételek közé tartozik például a gépek kifogástalan műszaki állapota. Ezen kívül az, hogy többféle sétarepülés közül lehessen válogatni. Egy idő után ugyanazt a kört megtenni elég unalmassá válna. Viszont nem akármilyen élmény megtekinteni egyik alkalommal Gödöllőt madártávlatból, a következő alkalommal pedig a Hungaroring felett körözni, de akár egy légikirándulással is gazdagodhat az, aki szeretne átrepülni Szentendrére. A szolgáltatás minőségét tovább emeli a gördülékeny ügyintézés. Csupán egy telefonhívás vagy néhány kattintás és máris lefoglalható az ideális időpont. A sétarepülés lehet egyéni vagy akár egyszerre 6 fő is részt vehet bizonyos utakon. Valószínűleg a család apraja-nagyjának örömet lehet okozni egy ilyen meglepetés hétvégi programmal.

Olyan, mintha kiszabadulnánk a betonfalak szorításából. Ha jobban belegondolunk, akkor nap mint nap be vagyunk zárva vagy a munkahelyünkre, sok esetben az odafelé vezető forgalmi dugóba, vagy otthon a négy fal közé. A legtöbben az utasszállítókon tapasztalják meg, hogy milyen érzés a repülés. Viszont az élmény teljesen más, sokkal közvetlenebb egy kisgépből. A magyarázata ennek teljesen egyszerű. Hiszen nem mindegy az sem, hogy egy zsúfolt buszon utazunk vagy egy személygépkocsival szeljük a kilométereket.

Mitől függnek a sétarepülés árak?

 

Maga az árazás több dologtól függ. Először is nem valószínű, hogy a legolcsóbb éri meg a legjobban. Mert mit ér az egész, ha végig kényelmetlenül, esetleg veszélyben érezzük magunkat? A sétarepülés árak az útvonaltól függően változhatnak. Az sem mindegy, hogy hány fő szeretne repülni. Egy korrekt szolgáltatónál nincsenek rejtett költségek. Fontos, hogy a feltüntetett összegek, minden a sétarepülés árakkal kapcsolatos költséget magukba foglaljanak. Az is csak rontaná az élményt, ha a megbeszélt összeg helyett még néhány 10 ezer Ft-tal többet kellene a végén fizetni.

Nagyon sokat számít a jó szervezés, ami teljes mértékben az ügyfél kényelmét szolgálja a teljesebb élmény érdekében. Egyetlen hátráltató tényezőt lehet említeni, ami nem befolyásolható, mégpedig az időjárás. Érthető okokból a pilóta felel az utasok épségéért, ezért, ha alkalmatlannak találja az időt, akkor arról mielőbb értesítést kapnak az utasok.

Mindent összevetve a sétarepülés árakért cserébe egy megfizethetetlen élménnyel lehetünk gazdagabbak.