Idei olcsó nyaralás repülővel a Baltikumban

olcsó nyaralás repülővel
Olcsó nyaralás repülővel

A nyári időszak sokak számára egyet jelent az elviselhetetlen hőséggel, a városok levegőtlenségével és mindazzal a teherrel, amely emiatt a szervezetre nehezül. Éppen ezért sokan nem vágynak zsúfolt, forró tengerpartokra, ahol csak fokozódnak ezek a kellemetlenségek. Egy olcsó nyaralás repülővel elvihet bennünket a Baltikum térségébe, ahol fellélegezhetünk és szó szerint is felfrissülhetünk.

A balti országok, vagyis Észtország, Lettország és Litvánia nagyon jó úticél azok számára, akik szeretnének elmenekülni a meleg elől és egyben építészeti csodákban gazdag városokat szeretnének meglátogatni. Ez egyben egy családi kalandozás is lehet, ahol minden családtag megtalálhatja a kedvenc kis helyeit.

A romantikus partszakaszok, a helyi kávézók, kastélyok, paloták és a színes városrészek szinte biztos, hogy örök élményeket eredményeznek. Egy ilyen olcsó nyaralás repülővel az év fénypontja lehet, ráadásul, ha időben foglalunk repülőjegyet és szállást, akkor nem kerül sokba. Tervezhetjük úgy is, hogy repülővel Svédországban szállunk le és onnan más közlekedési eszközzel vesszük célba a három varázslatos kis országot.

Lehetőségünk van arra is, hogy hajóutakon vegyünk részt, túrázzunk a hegyvidékes tájakon vagy biciklivel és megközelíthetünk egy-egy város. A gondos tervezés nagyon lényeges, ha több országot veszünk célba, mert spontán módon sok helyszín kimaradhat az idő hiánya miatt. Ha idén végre szeretné elkerülni a kánikulát és hőgutát, akkor irány a Baltikum, ahol egy olcsó nyaralás repülővel egybekötve megvalósítható.