Etalonnak számít a Spirit Hotel az ötcsillagos wellness szállodák között Magyarországon

ötcsillagos wellness szállodák Magyarországon

A férfiak és a nők elképesztően tudnak egymástól különbözni, így nem hiába halljuk azt, hogy egyikük a Marsról jött, a másik a Vénuszról. Nincs is ezzel túl nagy gond, főleg ha megtanulunk a párunk fejével gondolkodni, és tudjuk azt, hogy mi áll közel a szívéhez, és mi az, amit határozottan elutasít. Az erősebbik nem valamiért kevésbé fogékony erre és ezért okoz komoly fejtörést a tökéletes születésnapi vagy évfordulós ajándék kiagyalása.

Ha Ön is épp hasonló cipőben jár, van valami, aminek egyetlen hölgy sem tud ellenállni, ez pedig a wellness hétvége. Szerencsére szép számmal vannak ötcsillagos wellness szállodák Magyarországon, amelyek hihetetlenül széles felszereltséggel és rendkívül udvarias és segítőkész személyzettel várják a pihenni vágyókat. A város zajától eldugva, festői környezetben található hazánk egyik, ha nem a legjobb wellness szállodája, a sárvári Spirit Hotel. A bőség zavarával küszködhetünk, hiszen a szálloda 271 szobával áll a rendelkezésünkre, amelyekben alapberendezés a szabályozható klíma, a minibár, a LED TV és persze a Wifi. Amennyiben ennyivel nem érjük be, választhatunk King szobát is saját jakuzzival és terasszal.

A Spirit Hotel konyhája messze földön híres, így Ön és párja garantáltan nem fog csalódni az étlap felhozatalában, mint ahogy magában az étteremben sem, amely romantikusan elegáns dizájnjával tökéletes helyszíne lehet egy meghitt vacsorának. Levezetésképp egy finom borral, esetleg egy különleges koktéllal öblíthetik le a finom falatokat a szálloda bárjában. Valószínűleg egyik sem vetekszik az ötcsillagos wellness szállodákból Magyarországon a Spirit SPA részlegével. Egyedülálló módon, 10000 m2-en terül el a hotel ezen része, ahol nem kevesebb, mint 22 különböző medencéből válogathatunk, középpontban a 25 méteres sportuszodával.

A regenerálódni vágyókra pedig kültéri és beltéri termálmedencék egyaránt várnak. Akik imádnak szaunázni, jobb helyet nem is választhattak volna, ugyanis a hotel olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújt a tradicionális finn szauna mellett, mint az ultramodern infraszauna, az aromakabin, a gőzkabin vagy éppen a jégkamra. A fitnesztermek mellett természetesen számtalan relaxációs kezelést is kérhetünk. A különböző módszereken alapuló masszázsok és az egzotikus gyógynövények erejét felhasználó terápiák kipróbálása után szinte új emberként térhet haza. Ugyan bátran válogathat az ötcsillagos wellness szállodákból Magyarországon, de ha párjával együtt teljes értékű és felejthetetlen élménnyel szeretne gazdagodni, a Spirit Hotel legyen a kiindulópont.