Akciós hotelek Londonban reális áron

akciós hotelek
Akciós hotelek

Londonnál keresve sem találhatnánk sokszínűbb várost! Nem véletlen, hogy többen, akik először látogatják meg a helyet, elképesztő kultúr-sokkról tesznek említést, hiszen London még az edzettebb városlakókat is megdöbbenti, és szavak nélkül hagyja. Anglia fővárosa persze nemcsak a nyüzsgésről híres – London tipikusan az a hely, ahol a régi és az új tökéletes fúziója kápráztatja el az idelátogató embereket.

Persze a hatalmas kulturális olvasztótégely kapcsán nemcsak a jót, de a nem annyira vonzót is muszáj megemlítenünk: az elképesztően magas árakat, és az akciós hotelek „ritkaságát”. Bizony, a város valóban ezer csodát, látványosságot és a szórakozás milliónyi műfaját kínálja a turistáknak- ám horribilis árakért cserébe.

London, bár talán nem annyira, mint a skandináv országok, de hírhedten drágán kínálja a „portékáját”, különös tekintettel a szállásra. Az akciós hotelek Londonban éppen ezért aranyat érnek, már ha képesek vagyunk időben megtalálni azokat. A megoldás kulcsa pedig valóban az időzítésben rejlik. A tapasztalat azt mutatja, az akciós hoteleket nem ritkán már jónéhány hónappal az utazásunk előtt le kell, hogy foglaljuk.

A Hilton és a Marriott szállodalánc, amellett, hogy roppant kiváló renoméval rendelkeznek, kellemesen jutányosan is kínálják a szobákat, sőt, azt is kijelenthetjük, hogy némi utánajárással már igazán gazdaságos megoldásokat is találunk, akár még a hazai kínálattal összehasonlítva is. Persze, ha igazán jól akarunk járni, és a szálláson spórolni, az akciós hotelek helyett szétnézhetünk a kisebb apartmanok listáján is.